Fillimi / Institucionet / Kryetari Begaj dhe drejtori Hoti, vizituan qendrat shëndetësore në Malishevë

Kryetari Begaj dhe drejtori Hoti, vizituan qendrat shëndetësore në Malishevë

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Liridon Hoti, i kanë vizituar disa prej qendrave dhe punkteve shëndetësore në fshatrat e Komunës së Malishevës. Ata janë njoftuar nga personeli shëndetësor me shërbimet që janë duke ofruar sidomos në këto ditë të prezencës së gripit sezonal, ku si rrjedhojë edhe numri i pacientëve është më i madh. Begaj dhe Hoti i kanë vizituar qendrat shëndetësore në Bellanicë, Kërvasari, Dragobil, Panorc, Drenoc dhe Llazicë, ku janë takuar me personelin shëndetësor dhe pacientët e rastit dhe kanë biseduar me ata për ofrimin e shërbimeve në këto qendra dhe punkte shëndetësore. Sipas personelit shëndetësor, këtyre ditëve numri i pacientëve është më i madh, për shkak të gripit sezonal, ndërsa shërbimet janë duke ju ofruar të gjithë atyre që kanë nevojë, ndërsa edhe kushtet e punës janë të mira. Po ashtu punëtorët shëndetësor dhe qytetarët, kanë paraqitur kërkesë për shqyrtimin e mundësisë për rritjen e shërbimeve shëndetësore, përkatësisht rritjen e numrit të mjekëve. Për këtë kërkesë dhe nevojë, kryetari Begaj, tha se “së bashku me udhëheqjen e QKMF-së dhe drejtorinë komunale, do ti shqyrtojnë të gjitha mundësitë për këtë çështje, në mënyrë që edhe shërbimi të jetë më afër qytetarit, por edhe të lehtësohet puna në QKMF në Malishevë, edhe pse pacientët nuk kanë barnatore nëpër fshatra, por së paku të sëmurët ta kenë shërbimin më afër”.

Kontrolloni gjithashtu

Formohet Këshilli Organizues për nder të 14 Qershorit-Ditës së Çlirimit të Komunës së Rahovecit

Kryetari i komunës së Rahoveci, Smajl Latifi në mbështetje të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale të ...