MIT KS
Fillimi / Institucionet / STUHI TE FORTA KANË PËRFSHIRË KOMUNËN E JUNIKUT

STUHI TE FORTA KANË PËRFSHIRË KOMUNËN E JUNIKUT

Komuna e Junikut është përfshi nga stuhi të forta pasditën e së mërkurës, duke shkaktuar ndërprerje të rrymës dhe dëme në rrjetin energjetik, probleme të cilat Drejtoria e Shërbimeve Publike në bashkëpunim me kompaninë KESCO po mundohet t’i evitoj, mirëpo mbetet shqetësuese siguria e qytetarëve për çka komuna e Junikut i lut qytetarët që të jenë të kujdesshëm dhe vetëm në raste emergjente ti ekspozohen hapësirave të hapura që përbëjnë rrezik për ta.

Komuna e Junikut respektivisht Drejtoria e Shërbimeve Publike vazhdon të mbetet e përkushtuar në ofrimin e sigurisë dhe ofrimin e shërbimeve të mira për qytetar.

Kontrolloni gjithashtu

Formohet Këshilli Organizues për nder të 14 Qershorit-Ditës së Çlirimit të Komunës së Rahovecit

Kryetari i komunës së Rahoveci, Smajl Latifi në mbështetje të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale të ...