KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti: Investimet në zhvillimin e bizneseve ndikojnë pozitivisht në ekonominë lokale

Kryetari Haliti: Investimet në zhvillimin e bizneseve ndikojnë pozitivisht në ekonominë lokale

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar sot ambientet e furrës së bukës “Aida” në Viti, për të parë nga afër procesin e punës që zhvillohet aty. Njëherit, ai u shpreh i kënaqur kur sheh projektet e reja që kanë për qëllim investimin e zhvillimit të bizneseve, të cilat investime ndikojnë pozitivisht në zhvillimin ekonomik. Kryetari Haliti u prit nga pronari i kësaj furre Astrit Matoshi, i cili edhe e njoftoi me planet dhe procesin e punës që zhvillohet aty.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Junikut ka hapur Diskutim Publik që ka të bëjë me Planin për Menaxhimin e Mbeturinave 2020-2025

Komuna e Junikut ka hapur Diskutim Publik që ka të bëjë me Planin për Menaxhimin ...