KEK
Fillimi / Lajmet / Veseli: Besoj në një bashkim të fortë të spektrit politik shqiptar në Maqedoninë e Veriut për ta fuqizuar më tutje pozitën e tyre
Kadri Veseli është liruar nga Haga për ta vizituar babain e tij i cili është në gjendje të rëndë shëndetësore

Veseli: Besoj në një bashkim të fortë të spektrit politik shqiptar në Maqedoninë e Veriut për ta fuqizuar më tutje pozitën e tyre

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës ka komentuar rezultatet preliminate të zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut dhe ka uruar BDI-në për suksesin në zgjedhje dhe beson në fuqizimin e pozitës së shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut. “Rezultatet preliminare të zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut tregojnë për një sukses historik të shqiptarëve. Është tregues i qartë se angazhimi politik dhe dalja masive në zgjedhje sjell rezultatin e merituar. Uroj Ali Ahmetin dhe BDI-në për suksesin e treguar në zgjedhjet e fundit në Maqedoninë e Veriut. Besoj në një bashkim të fortë të spektrit politik shqiptar, për ta fuqizuar më tutje pozitën e shqiptarëve në shtetin e tyre. Është lajm i mirëpritur që shqiptarët e Maqedonisë së Veriut po vazhdojnë më tutje të luajnë rol vendimtar në rrugëtimin drejt integrimit brenda vlerave euro- atlantike”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës e miraton në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete

Kuvendi i Kosovës e miraton në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete

Kuvendi i Republikës së Kosovës e ka miratuar në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin ...