leoni

Kryetari Haliti merre pjesë në forumin e konsultimeve online në kuadër të Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka marrë pjesë në raundin e parë të forumit të konsultimeve online për propozimet e katërta të IPA-së në kuadër të Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë Veriore. Gjatë këtij takimi ai në veçanti ka folur për projekt propozimet e komunës së Vitisë për të vazhduar në kuadër të këtij projekti. Përndryshe më parë në kuadër të projektit ndërkufitar Vitia ka pasur bashkëpunim me Komunën e Likovës dhe Kriva Palanka të Maqedonisë së Veriut me të cilët janë realizuar disa projekte të përbashkët.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …