valamobile
mbpzhr 2018
akp deri me 1 prill
Fillimi / Lajmet / Kryetari, Hashim Thaçi, i kërkon falje gazetarit të “Kohës Ditore”, Fitim Gashi
Kryetari Hashim Thaçi

Kryetari, Hashim Thaçi, i kërkon falje gazetarit të “Kohës Ditore”, Fitim Gashi

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka deklaruar se faza e fundit e dialogut për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë është një proces i ndejshëm dhe historik për Kosovën. Për të rritur transparencën dhe mënjanuar keqkuptimet dhe keqinterpretimet, këtë muaj kam mbajtur konferenca të shpeshta për media, për të dhënë sqarimet e nevojshme. Në konferencën e djeshme u krijua një keqkuptim gjatë bashkëbisedimit që kisha me gazetarin e “Kohës Ditore”, Fitim Gashi. Unë i kërkoj falje Fitimit dhe të gjithë atyre që kanë mundur të ndihen të fyer gjatë kësaj konference për shtyp, por ky nuk ka qenë dhe asnjëherë nuk do të jetë qëllimi im. Në rrugëtimin tim prej dy dekadave në politikë gjithmonë kam ruajtur respektin për punën e gazetarëve, si një nga shtyllat më të rëndësishme të demokracisë, ka shkruar kryetari, Hashim Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, raporton në Komisionin për Integrime Evropiane për zbatimin e MSA-së dhe ERA-së

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, raporton në Komisionin për Integrime Evropiane për zbatimin e MSA-së dhe ERA-së

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka raportuar sot në Komisionin për Integrime Evropiane për zbatimin ...