Ramush Haradinaj konsideron se për dalje nga kriza, Kosova duhet ta krijojë Qeverinë e Unitetit Kombëtar, me të gjitha partitë politike

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, konstaton se Kosova ka zgjidhje anëtarësimin në NATO dhe jo anasjelltas

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se Kosova e ka zgjidhje anëtarësimin në Aleancën Veriatlantike dhe jo anasjelltas. Ai ka shkruar sa më shpejt në marrëdhënie kontraktuale me NATO-n, aq më shumë rend dhe ligj dhe aq më shumë ekonomi. Rendi dhe ligji nuk kanë alternativë. Duhet të forcohen në tërë vendin, pa përjashtim. Siguria e përgjithshme lehtëson dhe shpejton rendin dhe ligjin. Siguria dhe stabiliteti forcon edhe ekonominë. Kosova në NATO, jo anasjelltas. Jo larg integrimeve euroatlantike për më shumë rend e ligj. Sa më afër integrimeve dhe sa më shpejt në marrëdhënie kontraktuale me NATO-n, aq më shumë rend dhe ligj, aq më shumë ekonomi, ka shkruar kryetari i Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

“Junts per Catalunya” në Parlamentin e Spanjës po kërkon që Qeveria e këtij vendi ta njohë, pavarësinë e Kosovës

“Junts per Catalunya” në Parlamentin e Spanjës po kërkon që  Qeveria e këtij vendi ta …