Kryeministri Albin Kurti, do të ftohet në interpelancë në lidhje me përgjegjësinë e tij në raport me ambasadorin, Martin Berishaj

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot do të mbajë mbledhje. Në rend dite janë shumë  pika të mbetura nga seancat e kaluara dhe caktimi i seancës së re të radhës. Mes pikave të propozuara për seancën e radhës është paraparë edhe interpelanca me kryeministrin, Albin Kurti në lidhje me çështjen: “Përgjegjësia e tij në raport me ambasadorin e Republikës së Kosovës në Kroaci, Martin Berishaj.

Kontrolloni gjithashtu

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadori Michael Davenport, e vizitoi Komisionin e Pavarur të Mediave

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport, dënoi sulmin e armatosur kundër Policisë së Kosovës

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport ka dënuar ashpër sulmin …