Fillimi / Lajmet / Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu ka vendosur që të ndalohet përdorimi i veturave zyrtare pas orarit zyrtar dhe fund-javëve
Agim Aliu po synon për mandatin e dytë nga PDK në Ferizaj por pa bërë koalicione me paritë e tjera politike

Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu ka vendosur që të ndalohet përdorimi i veturave zyrtare pas orarit zyrtar dhe fund-javëve

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, me të rifilluar mandatin  ka vendosur që të ndalohet përdorimi i veturave zyrtare të Komunës së Ferizajit, pas orarit zyrtar dhe fundjavave. “Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ndër vendimet e para që mori sot, ishte vendimi për ndalimin e përdorimit të veturave zyrtare të Komunës së Ferizajt, pas orarit zyrtar, përkatësisht dhe fundjavave. Kjo vendim, përkatësisht kjo masë ndërmerret me qëllim, mbajtjen e disiplinës në përdorimin e aseteve komunale, ekonomizimin e shpenzimeve dhe për rrjedhojë edhe kursimin e parasë publike”, ka njoftuar Komuna e Ferizajt.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Rritja e infektimeve dhe rasteve të vdekjes nga virusi korona ishte e befasishme dhe e paparashikuar

Kurti: Me rikthimin në punë të bllokut B2 Kosova për çdo orë do t’i paguajë rreth 50 mijë euro import më pak

Kryeministri, Albin Kurti e ka vlerësuar lart rikthimin në funksion të bllokut B2. Ai ka ...