Sali Berisha

Sali Berisha, ka reaguar pas skadimit të afatit që i kishte vendos Lulzim Bashës për ta liruar selinë e PD-së

Sali Berisha ka reaguar pas skadimit të afatit që i kishte  vendosur Lulzim Bashës për ta liruar selinë e PD-së. Një grup i Rithemelimit të Partisë Demokratike shkoi te selia e PD-së por dyert ishin të bllokuara. Berisha ka shpërndarë deklaratën e Komisionit të Përkohshëm të Rithemelimit të Partisë Demokratike. Shndërrimi i selisë së Partisë Demokratike në një bunker privat të një pengu, skllav i aferave të tij, i cili nuk pranon votën e 4446 delegateve të Kuvendit Kombëtar, që nuk njeh votën e 44 mijë anëtarve te Partisë Demokratike dhe që u thotë shqiptarve se 1958 vetë në sallën e Pallatit të Kongreseve janë 5004 delegatë në anti-kuvendin e tij, është akt i hapur pushtues dhe armiqësor ndaj tyre”. Komisioni fton të gjithë demokratet dhe demokratët e Shqipërisë të bashkohen në protestën paqësore të datës 8 janar para Selisë së Partisë Demokratike me moton “Jo bunker i Pengut po Shtëpi e Demokratëve’ të firmosin kështu rikthimin e Selisë së PD në Shtëpinë e lirisë së demokratëve dhe simbolin e shpresës për mbarë shqiptarët”, thuhet në deklaratën e Komisionit të Përkohshëm të Rithemelimit të Partisë Demokratike të shpërndarë nga Sali Berisha.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …