Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Bedri Hamza, ka vizituar krerët e UÇK-së, që po mbahen të arrestuar në Hagë

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Bedri Hamza, ka vizituar krerët e UÇK-së në Hagë. Ai me këtë rast n ka njoftuar se të gjithë luftëtarët e lirisë janë mirë me shëndet. Bedri Hamza ka thënë se luftës se drejtë të UÇK-së askush nuk do të mundet t’i vë njollë. “Sot, takova Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin. Aty takova edhe Rexhep Selimin dhe Hysni Gucatin.Të gjithë ushtarët e lirisë ishin mirë! Lufta mbrojtëse e popullit të Kosovës ishte e drejtë dhe e pastër andaj kurrë më krenarë se sot nuk i pashë edhe në këtë betejë të tyre. Me besimin e pathyer që shumë shpejt do të jenë pranë nesh, të lirë siç u takon, u çmallëm e folëm gjerë e gjatë për Kosovën që aq shumë e duan. Luftës së drejtë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nuk do të mundet kurrë askush t’i vë damkë”, ka shkruar Bedri Hamza.

Kontrolloni gjithashtu

Fatmir Humolli

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Fatmir Humolli, ka kritikuar Qeverinë e Kosovës, lidhur me grevën në arsim

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Fatmir Humolli është cituar të ketë deklaruar se Qeveria është …