kek
Airport Adem Jashari
MIT
tv dielli
Fillimi / Lajmet / Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi e mirëpret planin e lidershipit të Donald Trump për Lindjen e Mesme
Thaçi: Nëse diçka ndodh në negociatat me Serbinë, do të ndodhë këtë vit, përndryshe do të humbasim dekada

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi e mirëpret planin e lidershipit të Donald Trump për Lindjen e Mesme

Kryetari i Kosovës Hashim Thaçi e ka mirëpritur planin e liderishipit amerikan në krye me kryetatin Trump për Lindjen e Mesme. ”E mirëpres dhe e pranoj planin e lidershipit të Donald Trump për Lindjen e Mesme”, shprehet i pari i Kosovës. Meqë së fundi kryetari amerikan Donald Trump takoi liderët izraelitë, Thaçi theksoi se paqja duhet të jetë synimi i vetëm. ”Paqja është qëllimi përfundimtar dhe udhëheqësit e të dy palëve duhet të tregojnë udhëheqjen dhe vizionin që ta bëjnë atë të jetësohet”. ”Bota është duke shikuar dhe është e inkurajuar që ta ndjekë këtë shembull”, shprehet Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Bodo Weber: Lajçak është njeriu i gabuar për ta udhëhequr dialogun Kosovë-Serbi për shumë arsye

Bodo Weber: Lajçak është njeriu i gabuar për ta drejtuar dialogun Kosovë-Serbi për shumë arsye

Miroslav Lajçak është njeriu i gabuar për ta udhëhequr dialogun Kosovë-Serbi në emër të Brukselit, ...