Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj, në ditën e dytë të vizitës në Kosovë, takohet me liderët e partive opozitare

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj, në ditën e dytë të vizitës në Kosovë, takohet me liderët e partive opozitare

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj, në ditën e dytë të vizitës së tij,  në Kosovës u takua me liderët e partive opozitare.  Sot ka filluar takim me Kryetarin e PDK-së, Memli Krasniqi, pastaj me kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj, ndërkohë që ka paraparë edhe një takim me partitë e tjera. Në mesditë, kryetari Bajram Begaj do të ketë një takim me Komandantin e KFOR-it, pastaj me trupat e Forcave të Armatosura Shqiptare, që shërbejnë në  kuadër të KFOR-it, në Pejë. Pas takimit me kryetarin e Prizrenit, Shaqir Totaj, kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj me stafin e tij vizitën  e tij në Kosovë e përfundon në Kompleksin e Lidhjes  Shqiptare të Prizrenit.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Vetëvendosja ka garuar në zgjedhjet e fundit me platformën për punësim dhe drejtësi, jo për rritje pagash

Kryeministri, Albin Kurti, ka thënë sot para deputetëve, në Kuvend,   se pakoja për përballje me …