Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Kryetari i Shqipërisë, Bujar Nishani dekretoi dy ministrat e propozuar nga kryeministri, Edi Rama
Bujar Nishani

Kryetari i Shqipërisë, Bujar Nishani dekretoi dy ministrat e propozuar nga kryeministri, Edi Rama

Kryetari i Shqipërisë, Bujar Nishani, pavarësisht zvarritjes dhe dilemave më në fund mori vendim dhje  dekretoi, ministrin Arben Ahmetaj në krye të Ministrisë së Financave dhe Milva Ekonomin Ministre e Zhvillimit Ekonomik. Pavarësisht se dërgoi sot në Gjykatën Kushtetuese interpretimin  për mënyrën e dekretimit të ministrave,  duket se vetëm disa orë më pas ai është tërhequr duke vendosur që të hedhë firmën mbi dekretet.

Kontrolloni gjithashtu

SHBA-të tërhiqen zyrtarisht nga OBSH-ja të cilën po e akuzojnë edhe për keqmenaxhim të pandemisë

SHBA-të tërhiqen zyrtarisht nga OBSH-ja të cilën po e akuzojnë edhe për keqmenaxhim të pandemisë

Kryetari amerikan, Donald Trump e ka tërhequr zyrtarisht SHBA-në nga Organizata Botërore e Shëndetit, të ...