leoni

Kryetari Kastrati ngushëllon familjen e poetit Xhevdet Bajraj

Me rastin e vdekjes së poetit Xhevdet Bajraj, kryetari i Komunës së Malishevës z. Ekrem Kastrati ka ngushëlluar familjen e poetit Bajraj. “Me pikëllim morëm lajmin e hidhur për ndarjen nga jeta të poetit të përmasave ndërkombëtare, Xhevdet (Xhemali) Bajraj. Xhevdeti, që me prejardhje ishte nga Bajrajt e Panorcit të Malishevës, ishte djali ish Kryetarit të Komunës së Malishevës dhe Delegatit të Kushtetutës së 2 Korrikut, Xhemajli Bajraj, që dha një kontribut të madh gjatë ngjarjeve të viteve të 90’ta. Xhevdeti edhe pse prej shumë vitesh jetonte largë vendlindjes, për asnje çast nuk e pengoi që me plotë përkushtim t’i shkruante atdheut e Kosovës që aq shumë e donte, e të cilës i dha shumë. Ngushëllime familjes Bajraj dhe gjithë popullit shqiptar”, thuhet në telegramin ngushëllues të Kryetarit të Komunës së Malishevës, z. Ekrem Kastrati.

Kontrolloni gjithashtu

Në Rahovec mbahet Gara e Diturisë ndërmjet nxënësve më të mirë nga klasa e III-të e shkollave fillore deri në klasën e 12-ta

Në objektin e IAAP “Selajdin Mullaabazi-Mici” në Rahovec, nën organizimin e Drejtorisë Komunale për Arsim, …