leoni

Kryetari Kastrati po qëndron për vizitë zyrtare në New York

Gjatë vizitës zyrtare në New York, të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, kryetari i komunës së Malishevës Ekrem Kastrati, e ka pasur një takim tejet miqësor e produktiv, me anëtarin e Këshillit të Shtetit të New Yorkut, z. David Carr. Davic Carr është një nga zyrtarët e lartë të New Yorkut, që në vazhdimësi mbështet dhe bashkëpunon me komunitetin shqiptar në New York.

Kryetari Kastrati tha se, ShBA-të janë vendi më përkrahës i Kosovës dhe popullit shqiptar, dhe për këtë ne përjetësisht u jemi mirënjohës.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Aliu ka mirëpritur delegacionin nga Instituti Demokratik i Kosovës

Me qëllim avancimin e bashkëpunimit në funksion të transparencës komunale dhe monitorimin e zbatimit të …