Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi ka uruar fëmijët me rastin e Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e tyre

Kryetari Latifi ka uruar fëmijët me rastin e Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e tyre

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi në një postim të tij në facebook me rastin e Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e tyre ka thënë:  Për një jetë më të mirë për fëmijët tanë, në Ditën Ndërkombëtare për të Drejtat e tyre, zotohemi që do të vazhdojmë të kemi një qëllim: Mbrojtjen e të drejtave dhe lirisë së fëmijëve, si një themel i fortë nga ku ndërtojmë të ardhmen tonë. Paqe, dashuri dhe përkujdesje për secilin fëmijë, për një botë më të bukur, për një botë më me ngjyra!

Kontrolloni gjithashtu

SHTABI EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK APELON QYTETARËT PËR KUJDES

Shtabi Emergjent komunal në Junik ka mbajtur takimin e radhës pas konfirmimit të rastit të ...