Kryetari Latifi ka vizituar qumështoren “Jeti”

Kryetari i komunës së Rahovercit Smajl Latifi me bashkëpinëtor ka vizituar edhe qumështoren “Jeti”, që brenda vitit grumbullon mbi 1.5 milionë litra qumësht, të cilin e përpunon dhe distribuon te konsumatorët. Familja e Isak Hotit, përveç kësaj qendre për grumbullimin e qumështit ka edhe fermën me mbi 60 krerë lopë qumështore. Kryetari Latifi tha se, bizneset prodhuese në Rahovec po zhvillohen nga viti në vit. Përkrahja jonë për prodhuesit do të vazhdojë të rritet edhe në të ardhmen.

Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe njerëz në këmbë

Kontrolloni gjithashtu

KRYETARI LATIFI TAKON FORCAT E SIGURISË SË KOSOVËS

Pjesëtarët e Gardës Kombëtare me kuadrot profesionale xheniere, OR-6 Fitim ZULLUFI, OR-6 Naim BEKA, OR-5 …