Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, nën shoqërimin e Kabinetit të tij, mbajti takimin e rregullt me drejtorët e drejtorive komunale.

Gjatë diskutimeve, u raportua për punët e javës që shkoi dhe planet që priten të realizohen gjatë kësaj jave.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e përjavshme me drejtorët e drejtorive, me të cilët bisedoi për …