Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi pret në takim qytetarët e Komunës së Rahovecit

Kryetari Latifi pret në takim qytetarët e Komunës së Rahovecit

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi pret në takim qytetarët e Komunës së Rahovecit.

Në përmbushje të detyrimit ligjor, siç parashihet në Ligjin për Vetëqeverisje Lokale, ku çdo komunë mban periodikisht, së paku dy herë në vit, takime publike, Kryetari i Komunës, Smajl Latifi, po ashtu ka caktuar edhe ditën e enjte si ditë zyrtare për të realizuar takime me qytetarë, për të qenë më afër qytetarëve duke dëgjuar kërkesat dhe shqetësimet e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Mbahet mbledhja e rregullt e KK të Deçanit, miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore (KAB) 2021-2023

Është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Deçanit, ku për diskutim ishin ...