KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj, ka takuar kryetarin e Bashkisë së Gjirokastrës, Flamur Golemi

Kryetari Ramosaj, ka takuar kryetarin e Bashkisë së Gjirokastrës, Flamur Golemi

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka takuar kryetarin e Bashkisë së Gjirokastrës, Flamur Golemi, me të cilin ka diskutuar rreth zhvillimit të turizmit, vlerave natyrore dhe atyre të trashëgimisë që i kanë të dy komunat dhe për bashkëpunimet në të ardhmen! Kryetari Ramosaj e ka falënderuar Kryetarin Golemi për mikpritjen e përzemërt!

Kontrolloni gjithashtu

SHFM ,,Maxhun Çekaj’’ pranon pjesën e parë të pajisjeve për shkollë nga MASHT

Komuna e Deçanit në vazhdimësi është duke bërë përpjekje që të krijoj kushte të mira ...