KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj së bashku me DKA-në kanë diskutuar për fillimin e vitit të ri shkollorë

Kryetari Ramosaj së bashku me DKA-në kanë diskutuar për fillimin e vitit të ri shkollorë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, së bashku me Drejtorinë e Arsimit kanë mbajtur takim, në të cilin takim është analizuar Udhëzimi i Ministrisë së Arsimit për fillimin e vitit të ri shkollor, në detaje u diskutua për tri skenare të cikat kanë kosto të lartë që komuna nuk mund ti mbuloj. Mundësia më e mirë do të ishte mësimi në shkolla, mirëpo mbetet të konsulltohemi me Ministrinë e Arsimit. Jemi të vendosur të fillojmë vitin e ri shkollor! Ka thënë kryetari Ramosaj.

Kontrolloni gjithashtu

DBPZHR në Rahovec, publikon listën e përfituesve për Komore dhe Laktofriz

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural (DBPZHR) në komunën e Rahovecit, ka përgatitur dhe ...