KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj uron nxënësit dhe mësimdhënësit me rastin e fillimit të vitit të ri Shkollorë

Kryetari Ramosaj uron nxënësit dhe mësimdhënësit me rastin e fillimit të vitit të ri Shkollorë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, uron të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit me rastin e fillimit të vitit të ri Shkollorë, ai ndër të tjera ka thënë:

Të dashur nxënës dhe mësimdhënës, ju uroj fillimin e gjysëmvjetorit të dytë ju dëshiroj vit të suksesshëm; shumë kreativitet në punë, mësim, durim për të tejkaluar çdo vështirësi eventuale si dhe komunikim e bashkëpunim për më të mirën e arsimimit të brezave të rinj. I bëj lutje personelit  arsimor dhe nxënësve të tregojnë kujdesin maksimal në parandalimin a marrjes apo transmetimit të virusit COVID-19.

Gjithë të mirat dhe suksese të reja!

Kontrolloni gjithashtu

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME DISKUTIMIN PUBLIK PËR DRAFT RREGULLOREN KOMUNALE PËR PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË DHËNIES NË SHFRYTËZIM MË PAK SE NJË VITË TË PRONËS SË PALUAJTSHME KOMUNALE

Draft rregullores komunale për përcaktimin e procedurave të dhënies në shfrytëzim më pak se një ...