KEK
Fillimi / Institucionet / KEK dhe FIEK zotohen për thellimin e bashkëpunimit

KEK dhe FIEK zotohen për thellimin e bashkëpunimit

Në frymën e zhvillimit të një edukimi universitar sa më të afërt me industrinë, u.d. KE i KEK sh. a. Luigj Imeri me bashkëpunëtor ka pritur në takim pune Dekanin e Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike, Prof. Asoc. Dr. Isak Shabani me bashkëpunëtor.

Qëllimi i takimit ka qenë thellimi i bashkëpunimit në mes të KEK-ut dhe FIEK, me theks të veçantë ripërtërija e marrëveshjeve aktuale për internship-praktikë profesionale në KEK nga studentët e FIEK duke krijuar grupet punuese të përbashkëta për këtë çështje si dhe mundësin e zhvillimit te projekteve të përbashkëta hulumtuese.

Korporata e vetme për gjenerimin e energjisë elektrike në Republikën e Kosovës dhe Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike u zotuan për vazhdimin e bashkëpunimit ndërinstitucional me interes të ndërsjellë!

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Rahovecit ka bërë shpërndarjen e mekanizmave bujqësor

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Rahovecit ka vazhduar procesin e ...