Kryetari Suma njofton për rifillim të kërkimit të dy policëve

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma në një prononcim për Gazetën “Zëri” tregoi se ka filluar rikërkimi i dy policëve të zhdukur nga fillimi.

Sipas tij edhe numri i pjesëtarëve që kanë marrë pjesë në kërkim është dyfishuar.

“Tani sa isha në vizitë tek njësiti i zjarrfikësve dhe kërkim shpëtimit FSK. Në mëngjes edhe njëherë kanë thënë është rikërkim prej në fillim të gjitha. Vërehen edhe në numër më të shtuar, dyfish më të madh. Risi në krahasim me ditët tjera nuk ka asgjë”, tha ai.

Suma ka treguar se rruga në pjesën ku dy policet kanë rënë në lumin Lepenc nuk është e mirë dhe ka pasur edhe lëvizje të tokës, mirëpo që sipas tij, aksidenti mund të mos ketë ndodhur vetëm prej rrugës. “Rruga është diçka që shihet.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Aliu ka mirëpritur delegacionin nga Instituti Demokratik i Kosovës

Me qëllim avancimin e bashkëpunimit në funksion të transparencës komunale dhe monitorimin e zbatimit të …