Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Kryetari Svarqa takoi komandantin i GSHB-Lindje

Kryetari Svarqa takoi komandantin i GSHB-Lindje

Vetëm një javë pasi ka marrë detyrën e komandantit të Grupit Shumëkombësh të Betejës-Lindje, kolonel Ros Gammon, qëndroi për një vizitë njohëse në zyrën e kryetarit të Ferizajt Muharrem Svarqa.

Kryetari Svarqa e njohu kolonelin Gammon me disa karakteristika të komunës së Ferizajt dhe me marrëdhëniet e shkëlqyera që ka pasur lidershipi i Komunës së Ferizajt me komandën e forcave të NATO-s në Bondsteel gjatë viteve të kaluara. Ai i tha komandantit të ri se gjendet në një mjedis paqësor e miqësor dhe se siguria në Ferizaj e rrethinë është shembull për tërë Kosovën.

Komandanti i ri i GSHB-Lindje, kolonel Ros Gammon u interesua për punën që bën Policia e Kosovës për garantimin e sigurisë për qytetarët si dhe për aspekte të jetës e të punës në komunën e Ferizajt.

Kryetari Svarqa i dhuroi kolonelit Gammon një pamje të Ferizajt të punuar me piroteknikë.

Kontrolloni gjithashtu

Islamic Relief Kosova ndihmon familjet me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

121 pako me nga 7 kg mish është kontributi humanitarë i radhës i Islamic Relief ...