KEK
Fillimi / Lajmet / Kryetari Thaçi: Deklarata Kushtetuese e 2 korrikut 1990 është moment i paharrueshëm politik dhe historik
Kryetari Thaçi: Deklarata Kushtetuese e 2 korrikut 1990 është moment i paharrueshëm politik dhe historik

Kryetari Thaçi: Deklarata Kushtetuese e 2 korrikut 1990 është moment i paharrueshëm politik dhe historik

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi deklaratën Kushtetuese të 2 korrikut 1990 e ka quajtur moment të paharrueshëm i cili i bashkoi shqiptarët në rrugën e pavarësisë. “Deklarata Kushtetuese e 2 korrikut 1990 është moment i paharrueshëm politik dhe historik, që na bashkoi në rrugën e pavarësisë. Si akt politiko-juridik ishte shprehje e vullnetit dhe aspiratave të popullit tonë për liri, demokraci dhe pavarësi, të cilat i institucionalizuam pas një procesi të gjatë me shumë sakrifica. Mirënjohje të gjithë atyre që pandalshëm punuan për ta bërë Kosovën shtet të pavarur dhe sovran”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë papërdorur

Naser Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë përdorur

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Naser Ramadani, ka raportuar para Komisionit Hetimor Parlamentar për ...