KEK
Fillimi / Lajmet / Kuvendi dhe Ambasada Britanike nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi për emërime transparente në institucione
Kuvendi dhe Ambasada Britanike nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi për emërime transparente në institucione

Kuvendi dhe Ambasada Britanike nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi për emërime transparente në institucione

Kuvendi i Kosovës dhe Ambasada Britanike kanë nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi për të siguruar emërime profesionale të udhëheqësve të institucioneve dhe organeve publike, nëpërmes proceseve të drejta dhe transparente të rekrutimit. Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë Nicholas Abbott, tha se rekrutimi ka nevojë për përmirësim të mëtejmë. Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, tha se ky bashkëpunim është si vullnet i dyanshëm në mes të dy vendeve.

Kontrolloni gjithashtu

Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë papërdorur

Naser Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë përdorur

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Naser Ramadani, ka raportuar para Komisionit Hetimor Parlamentar për ...