Airport Adem Jashari
kek
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Kryetari Thaçi do të ketë sot adresim para deputetëve në Kuvendin e Kosovës për nderë të Arbreshëve të Italisë
Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi ka thotë se shpejt do të marrë vendim për dekretimin e zgjedhjeve të parakohshme

Kryetari Thaçi do të ketë sot adresim para deputetëve në Kuvendin e Kosovës për nderë të Arbreshëve të Italisë

Kryetari i Kosovës Hashim Thaçi do të ketë sot adresim para deputetëve në Kuvendin e Kosovës. Kjo në nderë të Arbreshëve të Italisë, për të cilën edhe Kuvendi i Kosovës organizoi sot mbledhje të veçantë. Grupi i arbëreshëve që vizitojnë vendin tonë sot do të takohet me ministrin e Mbrojtjes, Rrustem Berisha. Në kuadër të aktivitetit ”Ditët e Arbëreshëve në Kosovë”, sot, në Kuvendin e Republikës së Kosovës do të qëndrojë një delegacion nga arbëreshët e Italisë.

Kontrolloni gjithashtu

Austria dhe Kroacia përkrahin Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për anëtarësimin e tyre në BE

Austria dhe Kroacia e përkrahin Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për anëtarësimin e tyre në Bashkimin Evropian

Austria dhe Kroacia përkrahin zgjerimin e BE-së me përfshirjen e vendeve të Ballkanit Perëndimor. Ministri ...