Kuvendi i Kosovës

Kuvendi hap dyert për mërgimtarët

Nën kujdesin e kryekuvendarit, Kadri Veseli dhe Forumit për transparencë parlamentare, të enjten dhe të premten Kuvendi organizon aktivitetin tradicional, “Bashkatdhetarët në Kuvend” dhe hap dyert për të gjithë mërgimtarët. Pritja qendrore organizohet të enjten, më 21 korrik, në orën 11:00, në hollin e Kuvendit. Të gjithë bashkatdhetarët të cilët dëshirojnë ta vizitojnë Kuvendin e Kosovës dhe të takohen me deputetë, janë të mirëpritur dhe ftohen t’i bashkohen këtij aktiviteti.

Kontrolloni gjithashtu

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë krimet në jug të Gazës

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë ofensivën e tij …