LAA-in edhe me Mimoza Kusarin mbetet e treta në Gjakovë

Koalicioni LDK-AKR e Alternativa me Mimoza Kusarin e treta në Gjakovë

Gjakovarët duket që nuk do ta përkrahin më Aleancën Kosova e Re dhe kryetaren aktuale në Gjakovës, Mimoza Kusari-Lilën. Edhe pse Kusari-Lila drejton këtë komunë, pasi fitoi votat kur ishte pjesë e AKR-së, duket që kjo nuk ka ndikuar që të rriten votat e LDK-së në Gjakovë, kjo pasi koalicioni PDK-AAK-Nisma, si dhe Vetëvendosje kanë marrë më shumë vota se sa koalicioni LDK-AKR-Alternativa. PAN ka marrë 14 mijë e 982 vota ose 41.62 përqind, Vetëvendosje ka marrë 10 mijë e 853 vota ose 30.15 përqind dhe LAA ka marrë 8562 vota ose 23.78 përqind.

 

Kontrolloni gjithashtu

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku  kanë diskutuar për gjendjen e …