Fillimi / Opinione / Lahi Brahimaj: Sot kujtojmë 24 marsin e vitit 1998, datë kjo që bartë në vete lavdinë për ndryshimin historik të vendit
Lahi Brahimaj

Lahi Brahimaj: Sot kujtojmë 24 marsin e vitit 1998, datë kjo që bartë në vete lavdinë për ndryshimin historik të vendit

Sot kujtojmë 24 marsin e vitit 1998, datë kjo që bartë në vete lavdinë për ndryshimin historik. Pas Prekazit dhe familjes së Jasharajve kemi Gllogjanin dhe familjen Haradinaj që së bashku e vunë gurë themelin e lirisë, e vendosën Kosovën dhe popullin e saj para jetëve të tyre, fëmijët e Kosovës para fëmijëve të tyre, lirinë e vendit para çdo gjëje që ofronte jeta. Kjo datë shënon fillimin e luftës frontale në Dukagjin dhe për koincidencë shënon dhe përfundimin e saj me ndërhyrjen e NATO-s po me 24 mars 1999. Gllogjani, Dukagjini dhe tërë Kosova kanë dhënë shumë që sot ta gëzojmë lirinë dhe shtetin tonë, andaj datat e tilla dhe sakrificën e madhe të UÇK-së nuk guxojmë ta harrojmë për asnjë moment. Duke kujtuar lavdinë e dëshmorëve tanë përulemi sot e gjithë jetën para tyre dhe gjithë të rënëve për liri.

Lavdi!

Kontrolloni gjithashtu

Ramiz Tafilaj: Bob Dole, burrështetasi amerikan - Hero dhe Fanar për Lirinë e Kosovës

Ramiz Tafilaj: Bob Dole, burrështetasi amerikan – Hero dhe Fanar për Lirinë e Kosovës

I rëndë lajmi për humbjen e burrështetasit të madh amerikan, Senator Bob Dole. I rëndë ...