MIT KS
Fillimi / Lajmet / Largohen nga pjesëmarrja në seancën e sotme edhe nëntë deputetë të tjerë

Largohen nga pjesëmarrja në seancën e sotme edhe nëntë deputetë të tjerë

Pas përsëritjes së veprimeve të njëjta në vazhdimin e seancës plenare të Kuvendit të Kosovës, Kryetari i Kuvendit, në mbështetje të nenit 67.7 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe të nenit 41, paragrafi 3, pika c. të Rregullores së Kuvendit, lidhur me sjelljen dhe veprimet e disa deputetëve të opozitës në seancën plenare më 19 shkurt 2016, të cilët penguan zhvillimin e punimeve të seancës plenare, ka marrë vendim që deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës: Rexhep Selimi, Ismajl Kurteshi, Teuta Haxhiu, Daut Haradinaj, Besnik Bislimi, Albulena Haxhiu, Zafir Berisha, Pal Lekaj dhe Shukrije Bytyqi, të largohen nga pjesëmarrja në seancën plenare më 19 shkurt 2016, për shkak se me sjelljet dhe veprimet e tyre e pamundësuan zhvillimin e punimeve të seancës plenare.

Kontrolloni gjithashtu

Gjatë 24 orëve të fundit edhe 113 raste të reja janë regjistruar në Kosovë të infektuar më virusin korona

Gjatë 24 orëve të fundit edhe 113 raste të reja janë regjistruar në Kosovë të infektuar më virusin korona

Të mërkurën në Kosovë janë regjistruar edhe 113 raste të reja me koronavirus derisa 67 ...