Lëvizja për Bashkim: Ajet Berisha promovon listën për Kuvendin Komunal të Obiliqit

Lëvizja për Bashkim: Ajet Berisha promovon listën për Kuvendin Komunal të Obiliqit

Lëvizja për Bashkim në Kastriot, njofton se i ka hyrë garës për zgjedhjet komunale me një optimizëm të madh për fitore në këtë komunë. LB dega në Kastriot, duke qenë iniciuesit dhe hartuesit Ligjit për Obiliqin, janë të bindur se edhe do të jenë zbatuesit më të mirë të këtij ligji. Lëvizja për Bashkim në këtë garë ka hy me Ajet Berishën si kandidat për kryetar dhe me listën e plotë me kandidatë për asamblenë komunale. “Ne jo vetëm që e kemi kandidatin më të mirë dhe më meritor, por në njëjtën kohë e kemi edhe listën me kandidatë më të mirën në Obiliq, andaj fitoren e kemi të sigurt”, deklarojnë në këtë subjekt. Me këtë bindje dhe optimizëm ata edhe kanë bërë prezantimin e listës dhe kandidatit për kryetar në këtë komunë. Sidoqoftë, ajo që vërehej qartazi në këtë prezantim ishte respektimi i masave anticovid gjatë zhvillimit të kësaj ngjarjeje.

Kontrolloni gjithashtu

Bajraktari: Për një periudhë tejet të gjatë kohore krimet e luftës kanë qenë kompetence e autoriteteve ndërkombëtare

Avokati Ardian Bajraktari ka vlerësuar se trajtimi i krimeve të luftës në përgjithësi dhe atyre …