KEK
Fillimi / Lajmet / Liderët politikë nga Kosova, Mali i Zi, Ilirida dhe Kosovës Lindore, bashkë e shënojnë 557-vjetorin e Besëlidhjes së Lezhës
Liderët politikë nga Kosova, Mali i Zi, Ilirida dhe Kosovës Lindore, bashkë e shënojnë 557-vjetorin e Besëlidhjes së Lezhës

Liderët politikë nga Kosova, Mali i Zi, Ilirida dhe Kosovës Lindore, bashkë e shënojnë 557-vjetorin e Besëlidhjes së Lezhës

Njëra prej datave më thelbësore të historisë së popullit shqiptar, që konsiderohet edhe pikënisja e idesë për një shtet të bashkuar shqiptar, pa dyshim që është Besëlidhja e Lezhës e 2 marsit 1444. Në shënim të 557-vjetorit të Besëlidhjes së Lezhës, Albin Kurti, Ziadin Sela dhe politikanë të tjerë kanë marshuar në Lezhë. Të pranishëm në marshim edhe përfaqësues të shqiptarëve nga Mali i Zi dhe Kosovës Lindore. Politikanët shqiptarë kanë kryer homazhe dhe kanë vendosur kurora në Obeliskun e Besëlidhjes.

Kontrolloni gjithashtu

Këshilli i kryetarëve të komunave mblidhet sot për të diskutuar lidhur masat anti-Covid

Këshilli i kryetarëve të komunave mblidhet sot për të diskutuar lidhur masat anti-Covid

Këshilli i kryetarëve të komunave do të mblidhen sot për të folur lidhur masat anti-Covid, ...