Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Lidhja e Historianëve të Kosovës “Ali Hadri”: AShAK ta shkarkojë urgjentisht matrapazin “akademik” Mehmet Kraja
Mehmet Kraja është shprehur i zhgënjyer me përgjigjet e Akademisë së Suedisë rreth Nobelit për Letërsi

Lidhja e Historianëve të Kosovës “Ali Hadri”: AShAK ta shkarkojë urgjentisht matrapazin “akademik” Mehmet Kraja

Lidhja e Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, ka reaguar për zgjedhjen në krye të Akademisë se Shkencave dhe Artëve të Kosovës, të siç e kanë quajtur ata të pseudo “akademikut” Mehmet Kraja. Sipas Lidhja e Historianëve të Kosovës “Ali Hadri”, dega në Deçan, Mehmet Kraja nuk është meritor për këtë detyrë, sepse ai është personalitet shumë kontraverzë dhe njeri që nuk i benë nder Akademisë se Shkencave dhe Artëve të Kosovës. “Veprimtaria e tij duhet të kalojë nëpër filtra sepse ai nuk shquhet për njëri kombëtar. Puna e tij në fjalorin enciklopedik që ka botuar Akademia e Shkencave dhe Artëve të Kosovës, ka treguar dyfytyrësinë e tij. Akademia e Shkencave dhe Artëve të Kosovës, duhet që urgjentisht të shkarkoi nga detyra matrapazin “akademik” Mehmet Kraja”, thuhet në reagim.

Kontrolloni gjithashtu

Nga vitit 2012 e deri qytetarët kanë paguar nga mbi 8 milionë euro për humbjet e rrymës në veri të vendit

Nga java e ardhshme fillon kompensimi për mësimdhënësit e viteve të ’90-ta

Udhëheqësi i Departamentit të Pensioneve në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Bahri Xhaferi, ka ...