Limak Kosovo
Fillimi / Njoftime / Linja e Jetës – Hapja e përkujtimores për viktimat e vetëvrasjes
Linja e Jetës - Hapja e përkujtimores për viktimat e vetëvrasjes

Linja e Jetës – Hapja e përkujtimores për viktimat e vetëvrasjes

Javën e kaluar, Linja e Jetës,  ka shënuar muajin e ndërgjegjësimit të shëndetit mendor me kampanjën #këtupërty (e financuar nga Zyra e UNICEF në Kosovë dhe LENS), e cila ka pasë si fokus specifik ndërgjegjësimin rreth parandalimit të vetëvrasjes. Me 27 maj e përmbyllim këtë kampanjë me hapjen e një përkujtimore të dedikuar viktimave të vetëvrasjes. Në këtë hapësirë, e cila gjendet mbrapa Rektoratit në kampusin e Universitetit të Prishtinës, janë mbjellur rreth 300 bimë të cilat simbolizojnë viktima të vetëvrasjes.

Ju ftojmë që të jeni pjesë e hapjes, me 27 Maj ne ora 16:00.

Me respekt,

Bind Skeja

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës njofton qytetarët e Kosovës, se një pjesë e rrugës rajonale R-115 Prizren ...