Lojërat Tradicionale popullore do të mbahen sot në bjeshkët e Rugovës

Lojërat Tradicionale popullore do të mbahen sot në bjeshkët e Rugovës

Në Në një njoftim për medie është bërë e ditur se Lojërat Tradicionale popullore të Rugovës do të mbahen sot në bjeshkët e kësaj treve, në fshatin Kuqishtë. Në këto lojëra thuhet se do të marrin pjesë rreth 7 mijë vizitorë. “Lojërat Tradicionale të Rugovës”, sipas Këshillit organizativ, përbëhet nga programi kulturor dhe garat tradicionale sportive. Në pjesën e parë të ditës do të organizohet koncert me muzikë folklorike dhe autoktone. Do të paraqesin ansamble të ndryshme nga Rugova, nga komuna tjera të Kosovës, nga Shqipëria dhe nga Malësia e Malit të Zi.

Kontrolloni gjithashtu

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë krimet në jug të Gazës

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë ofensivën e tij …