Lulzim Nika: Themelimi i Universitetit të Prishtinës, 51 vjetori

Lulzim Nika: “Diplomacia ndërkombëtare dhe çështja e Kosovës 1997-1999”

Ne sallen e Institutit Albanologjik ne Prishtine behet promovimi e librit: “Diplomacia ndërkombëtare dhe çështja e Kosovës 1997-1999”, botim i Institutit Albanologjik ne Prishtinë.
Promovimi bëhet, më 13 qershor 2022, në ora 12:00.

Kontrolloni gjithashtu

Byroja Kosovare e Sigurimeve në 20 muajt e fundit trajton 11.435 lëndë

Në 20-të muajt e fundit, Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) ka mbyllur hiç më pakë …