Pren Marashi: “Kokat” e shtetit që nuk e duan UÇK-në, sot në Koshare edhe familjarët e dëshmoreve nuk i lejuan të shkojnë para tyre

Pren Marashi: Sa te jemi gjallë dhe sa te flitet shqip lufta e UÇK-së dhe bartësit e saj do te çmohen dhe vlerësohen

Te nderuar miq, çdo ditë po me bie të lexoj shkrime (shkarravina)qe kanë te bëjnë me vlerësimin paushall dhe tendencioz për personalitete të ndryshme ,dhe kulmi i paskrupullsisë janë deklaratat e spiunëve, tradhtarëve, kundërshtarë partiak nga parti te ndryshme, njerëz qe kritikojnë çdo gjë vetëm e vetëm qe ta afirmojnë vetveten e qe kurrë se kanë kryer asnjë “argat” për vendin e vet ,e sot janë futur nen ombrella te partive dhe minimizojnë kontributin ,bile ne disa raste edhe gjakun e derdhur.
Sa te jemi gjallë dhe sa te flitet shqip ,lufta e UÇK-së dhe bartësit e saj do te çmohen dhe vlerësohen ,mos na e merrni për ligësi faktin qe s’po ndërmarrim asgjë ,kur po e sulmoni luftën dhe gjakun e derdhur për liri ,askush s’po merr masa ligjore ndaj jush edhe pse me këto sjellje, ju po e dëshmoni qe ,akoma ky vend po mban ne strofull zogjtë e qyqeve ,nuk na ka kaluar afati as për komandant e as për ligj dhe drejtësi e cila po vonohet në mbrojtje te sakrificës ,gjakut dhe mundit ndër breza, e qe po na nënçmohet dhe përbuzët nga, kërpudhat e pas shiut dhe nipat e serbisë,rusisë e dreqit e te birit !
Mos harroni se , para 23 viteve, kur NATO i ndërpreu bombardimet ,unë dhe shokët ishim me armë ne dorë, ishim krenar qe u çliruam dhe kontribuam aq sa mundem për çlirimin e vendit ,për dallim nga ju , këlyshët qe po lehni dhe po e minimizoni ketë luftë ,ne u çliruam nuk ikëm ,kurse ju bash sikur sot që po shani ,shanit edhe atëherë ,luftën ,UÇK-së dhe bartësit e saj !
Nesër, me 11 qershor, festoni e ju e dini sa e keni për meritë !

Kontrolloni gjithashtu

Ekaterina Trendafilova e ka caktuar përbërjen e panelit që do të vendosë lidhur me ankesën e mbrojtjes së Hashim Thaçit

Sadik Halitjaha: Kryetarja Trandafilova kujt ja mbush mendjen se krerët e UÇK-së, po gjykohen për faje individuale

Hiqne etiketën -Ndërmarrje e Përbashkët Kriminale- Vet ky epitet kjo etiket serbe, tregon gjykim kolektiv …