Lumnije Hoxha Rama: Vëlla, unë edhe shumë motra si unë dhe populli im i vuajtur jemi deshmitar të fjalës LIRI!

Me rastin e përvjetorit të vdekjes së atdhetarit Xhavit Hoxha, motra Lumnije Hoxha ka shkruar: Nëntor 2007, zemra ime mori edhe një goditje të rëndë, plagë që kurrë nuk gjeti shërim, unë humba krahun mbështetës, këshilltarin tim më të mirë. Vëlla me mungon urtësia e fjalëve tua. Sa shumë kam qarë që nuk e gëzove gjatë Lirinë e Kosovës që aq shumë e deshte sa trupi yt i vuajtur në burgje të Serbis e di! Vëlla me dhemb shpirti për vuajtjet dhe sakrificat tua, ishe idealist dhe celula e parë e Lirisë, themelet e te cilës u ndertuan nga ju, muret e forta nga gjaku i shokëve të Edit. Vëlla, unë edhe shumë motra si unë dhe populli im i vuajtur jemi deshmitar të fjalës LIRI!

Kontrolloni gjithashtu

PDK

PDK: Kryeministri Kurti po rrezikon raportet e Kosovës me SHBA-të, të ndryshojë urgjentisht qasjen dhe pozicionin e tij

 Partia Demokratike e Kosovës është e shqetësuar me zhvillimet e fundit që e kanë sjellë …