Sami Lushtaku

Lushtaku: Deputetja Ganimete Musliu e ka thënë vetëm të vërtetën

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Sami Lushtaku ka reaguar ndaj fushatës së ashpër e etiketuese kundër deputetes, Ganime Musliu pas kritikave që kjo ia ka bërë kryeministrit, Albin Kurti. Ish kryetari i komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku ka shkruar se deputetja, Ganime Musliu nuk ka bërë asgjë tjetër përpos ia ka thënë të vërtetën kryeministrit, Albin Kurti, i cili ka pësuar ka pësuar metamorfozë politike e cila po shpërfaqet çdo ditë. “Përplasja në fytyrë e të vërtetës nga ana e deputetes Ganimete Musliu, rreth mashtrimeve të kryeministrit Albin Kurti, paska nxitur servilët, militantët e argatët e VV-së, duke fyer në baza biologjike, gjinore e krahinore deputeten Musliu. Unë personalisht, Dega e PDK-së në Skenderaj dhe gjithë Partia Demokratike e Kosovës, jemi pranë deputetes Musliu, dënojmë gjuhën e ulët dhe sulmet ndaj saj, dhe mbrojmë të vërtetën e pamohueshme që ajo e ka thënë në Kuvendin e Kosovës” ka shkruar mes tjerash, nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Sami Lushtaku

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …