Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Lutfi Haziri kërkon që taksa 100% ndaj Serbisë të hiqet dhe për reciprocitetin të vendoset më vonë
Lutfi Haziri: Duhet pasur kujdes gjatë shkarkimeve në diplomaci, ka emra që kanë treguar performancë mbipartiake

Lutfi Haziri kërkon që taksa 100% ndaj Serbisë të hiqet dhe për reciprocitetin të vendoset më vonë

Kryetari i Gjilanit dhe nënkryetari i partisë partnere të Albin Kurtit, Lutfi Haziri, ka shprehur qëndrimin e tij qartazi, duke kërkuar që tarifa ndaj Serbisë të hiqet dhe për reciprocitetin të vendoset më vonë. Madje, ai këtë gjë e ka bërë dy herë, duke bërë kështu që qëndrimi i tij të konsiderohet si insistim i partisë që i takon. “Vendimet e vështira e bëjnë një lider të suksesshëm. Jo gjithmonë, janë vendime popullore për të tashmen, por të domosdoshme për të ardhmen. Koha për vendime të rënda, por të domosdoshme. Koha me e largu tarifën. Vlerësimet për reciprocitet bëhen në ecje e sipër!”, ka thënë Haziri.

Kontrolloni gjithashtu

Qeveria e Beogradit pezullon fushatën për tërheqjen e njohjeve të pavarësisë së Kosovës nga shtetet e botës

Qeveria e Beogradit pezullon fushatën për tërheqjen e njohjeve të pavarësisë së Kosovës nga shtetet e botës

Qeveria e Beogradit ka pranuar të pezullojë fushatën për tërheqjen e njohjeve të pavarësisë së ...