KEK
Fillimi / Njoftime / Në 75 vjetorin e rënies së heroit të çështjes kombëtare Shaban Polluzha, mbahet Akademi përkujtimore
Në 75 vjetorin e rënies së heroit të çështjes kombëtare Shaban Polluzha, mbahet Akademi përkujtimore

Në 75 vjetorin e rënies së heroit të çështjes kombëtare Shaban Polluzha, mbahet Akademi përkujtimore

Më rastin e 75 vjetorit të rënies përkujtohet  Komandanti i luftës së Drenicës, Shaban Polluzha. Sot në nderim  dhe përkujtim të jetës dhe veprës së tij  mbahet Akademi përkujtimore në Bibliotekën Kombëtare, në Prishtinë, duke filluar në orën 12:00. Akademia mbahet  nën përkujdesjen e kryetarit të Kosovës, Hashim Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Në Fakultetin e Mjekësisë themelohet për herë të parë Qendra për Simulim dhe Zhvillim të Shkathtësive Klinike

Në Fakultetin e Mjekësisë themelohet për herë të parë Qendra për Simulim dhe Zhvillim të Shkathtësive Klinike

Ne Fakultetin e Mjekesise kemi themeluar per here te pare Qendren per Simulim dhe Zhvillim te ...