KEK
Fillimi / Lajmet / LV: Puna 100 ditëshe e Qeverisë Hoti ishte me dështime dhe cenime të përditshme të sovranitetit shtetëror
LV: Puna 100 ditëshe e Qeverisë Hoti ishte me dështime të pafundshme dhe cenime të përditshme të sovranitetit dhe integritetit shtetëror

LV: Puna 100 ditëshe e Qeverisë Hoti ishte me dështime dhe cenime të përditshme të sovranitetit shtetëror

Lëvizja Vetëvendosje ka kritikuar punën 100 ditëshe të Qeverisë Hoti. Sipas Vetëvendosjes, ky ishte 100 ditëshi i dështimeve pafund të një qeverie të paligjshme. Vetëvendosje vlerëson se këto 100 ditë qeverisje janë përcjellë nga vendime të dëmshme për interesat shtetërore të Kosovës, paaftësi për të qeverisur në interes të qytetarëve dhe koncesione të shumta për Serbinë. Sipas kësaj partie të rrezikohen përditë interesat shtetërore, qoftë duke vënë në dyshim sovranitetin dhe integritetin në planin e jashtëm, qoftë duke cenuar karakterin unitar të shtetit përmes planeve për themelimin e “Zajdenicës”.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...