MIT KS
Fillimi / Institucionet / Malisheva njëra prej komuna më të qeta dhe më të sigurta në vend

Malisheva njëra prej komuna më të qeta dhe më të sigurta në vend

Në Malishevë është mbajtur mbledhja e pestë e rregullt e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB), e drejtuar nga nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha. Në këtë mbledhje është vlerësuar situata e sigurisë së përgjithshme në Komunën e Malishevës, ku u konkludua se Malisheva vazhdon të mbetet njëra prej komunave më të qeta dhe më të sigurta në vend, në aspektin e sigurisë së përgjithshme. Bazuar në raportet e organeve përgjegjëse për sigurinë e përgjithshme, situata e sigurisë në Komunën e Malishevës, vlerësohet e qetë, stabile, dhe pa tendencë të prishjes së kësaj situate. Po ashtu edhe në raportimin e tij, komandanti i stacionit policor në Malishevë, kapiten Azem Krasniqi tha se, në raportet policore, krahasuar me vitin paraprak, ka rënie të veprave penale në territorin e Komunës së Malishevës. Po ashtu edhe situata me ethet hemorragjike krime kongo, u vlerësua nën kontroll të plotë, pasi tani e gjashtë vite me radhë, nuk ka asnjë rast të vdekjeve nga ky virus, në territorin e Komunës së Malishevës. Edhe në fushat tjera të sigurisë së përgjithshme, situata u vlerësua e mirë dhe pa tendencë të prishjes së kësaj situate.

Kontrolloni gjithashtu

Shtohet edhe një rast me COVID-19 në Malishevë

Edhe një person nga Komuna e Malishevës, ka rezultuar pozitiv në testin për COVID-19. Kjo ...