MIT KS
Fillimi / Lajmet / MASHT-i obligon të gjitha shkollat që të martën më 18 shkurt, ora e parë të mësimit t’i kushtohet pavarësisë
Ministrja Bajrami: Ashtu sikurse provimi i maturës, do të mbahet edhe provimi i arritshmërisë për nxënësit e klasave të nënta

MASHT-i obligon të gjitha shkollat që të martën më 18 shkurt, ora e parë të mësimit t’i kushtohet pavarësisë

Ditës së Pavarësisë së Kosovës, Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, obligon të gjitha shkollat fillore dhe të mesme që të martën më 18 shkurt, ora e parë e mësimit t’i kushtohet historikut të pavarësisë, sakrificës së popullit shqiptar dhe kontributit të bashkësisë ndërkombëtare për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës. Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ministrisë. “MAShT-i ua uron festën nxënësve, mësimdhënësve, prindërve dhe të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës”, thuhet në njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

Më 22 vjet më parë, forcat serbe hynë në Lybeniq të Pejës dhe vranë e masakruan nëntë banorë të këtij fshati

Më 22 vjet më parë, forcat serbe hynë në Lybeniq të Pejës dhe vranë e masakruan nëntë banorë të këtij fshati

Më 25 maj 1998, 22 vjet më parë, forcat serbe hynë në Lybeniq të Pejës ...