Më 17 Shkurt, 2020 në Kompleksin Memorial në Krushë të Madhe bëhen homazhe

Më 17 Shkurt, 2020 në Kompleksin Memorial në Krushë të Madhe bëhen homazhe

Kryetari i fshatit Krushë e Madhe, Selami Hoti me rastin e Ditës së Pavarësisë së Kosovës, i fton familjarët dhe qytetarët krushjan që të bëjnë homazhe në Kompleksin Memorial në Krushë. Nderimet do të bëhen më 17 Shkurt, 2020 në orën 10:00.

Kontrolloni gjithashtu

Pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Rasim Rexhaj

Pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Rasim Rexhaj

Pas një sëmundje të rëndë, dje në spitalin e Pejës, ka ndërruar jetë, luftëtari i …