Qeveria e Kosovës

MCC ka njoftuar se me Qeverinë e Kosovës është arritur marrëveshja kompakte në vlerë prej 236.7 milionë dollarësh

Marrëveshja Sfidat e Mijëvjeçarit ka njoftuar se me Qeverinë e Kosovës është arritur  marrëveshja kompakte në vlerë prej 236.7 milionë dollarësh.  Ajo ka njoftuar se me Qeverinë e Kosovës është arritur  marrëveshja kompakte në vlerë prej 236.7 milionë dollarësh. Lidhur me këtë marrëveshje, AAK-ja duke thënë se më në fund kryeministri i Kosovës, Albin Kurti është mbushur mend. Më në fund pas pothuaj dy vjet bllokadë, Albin Kurti qenka mbushur mend dhe paska vendosur ta pranojë programin Compact të aprovuar në kohën e Qeverisë së Ramush Haradinajt. Mirë do të ishte ta kishte pranuar menjëherë e jo pas presioneve të vazhdueshme që ia kemi bërë. Por më mirë vonë se kurrë. Ky është sukses i përbashkët i qeverisë amerikane dhe ish kryeministrit Haradinaj. Kjo jo për t’u lavdëruar apo për meritë, por veç për hir të së vërtetës”, theksohet në reagimin e AAK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Vetëvendosja ka garuar në zgjedhjet e fundit me platformën për punësim dhe drejtësi, jo për rritje pagash

Kryeministri, Albin Kurti, ka thënë sot para deputetëve, në Kuvend,   se pakoja për përballje me …