mbpzhr 2018
MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Njoftime / Më 1 nëntor 2019 përkujtohet dëshmori i kombit, Bedri Sokoli, në 30-vjetorin e rënies
Më 1 nëntor 2019 përkujtohet dëshmori i kombit, Bedri Sokoli, në 30-vjetorin e rënies

Më 1 nëntor 2019 përkujtohet dëshmori i kombit, Bedri Sokoli, në 30-vjetorin e rënies

Në 30-vjetorin e rënies në demonstratat popullore të nëntorit të vitit 1989, do të përkujtohet dëshmori i kombit, Bedri Ilaz Sokoli. Pas aktiviteteve me homazhe në vend-rënien e dëshmorit dhe te pllaka përkujtimore, më 1 nëntor 2019, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, në orën 17.00, do të mbahet Akademia përkujtimore në nderim respekt e mos-harrim të veprës  së dëshmorit të kombit, Bedri Ilaz Sokoli.

Kontrolloni gjithashtu

Mbahet Simpozium Shkencor "Kënga labe"

Mbahet Simpozium Shkencor “Kënga labe”

Në datën 16 nëntor, e shtunë, ora 11:00, në sallën UNESCO të Muzeut Kombëtar, Shoqata ...